Join The Community

Premium WordPress Themes

lunes, 27 de octubre de 2008

Presentació

PuntRoig

L'associació per la creació audiovisual Punt Roig vol presentar-se en societat durant el Festival de Curtmetratges de Vila-real, Cineculpable 2008.

Més info: www.cineculpable.es



Com a primera iniciativa i per tal de coneixer-nos, posar coneixements en comú i practicar, hem organitzat uns tallers d'iniciació per al mes de desembre. Els tallers que estem preparant son: Guió de ficció, Edició, Iluminació i fotografía per a vídeo, Interpretació, i Narrativa cinematogràfica. Els tallers costaran 5 € cadascún per als socis, i 15 € per als no socis.
Més endavant es donarà informació detallada sobre els continguts dels tallers
.

info_tallers:

EDICIÓ_13 i 14 Desembre de10 a 14 h (lloc per confirmar)

Marta Broch.

LLicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), fa més de 9 anys que treballa profesionalment al sector audiovisual en l'edició i postproducció majoritariament per a televisió (El Terrat, Gestmusic, Cuatro) i publicitat (Videoefecto, Classic&New). Ha treballat en muntatge i postproducció, i també en producció, en diferents curtmetratges com ara 'Piel de cordero' de Gemma Martínez.


FOTOGRAFIA PER A VIDEO DIGITAL_13 i 14 Desembre de 16 a 20 h (lloc per confirmar)

Alex R. de Valcarlcel.

Va estudiar disseny a l'Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló y Cinematografia al Ballyfermot College de Dublín. Ha publicat treballs en diferents catàlegs i revistes com Casa Viva o LifeStyle. En els últims anys ha treballat com artista gràfic i director d'art en diversos camps com diseny gràfic, ilustració, interiorisme, fotografía, i des de fa un temps cine. Aquest mateix any ha acabat el seu últim curt en 16 mm, "90 Miles from Key West" en el que retrata el mon del pintor Edward Hopper.


GUIÓ_20 i 21 Desembre de 10 a 14 h (lloc per confirmar)

Antoni Castelló —Fili.

Ha estudiat Guió de Cine i TV a la Fundacón para la Investigación del Audiovisual (FIA), dins la Universitdad Internacional Menéndez y Pelayo (UIMP) de València. Ha escrit, dirigit i produït alguns spots, curtmetratges, documentals, contes i monólegs. Es un dels membres que batejaren Cineculpable, Festival de Curtmetratges de Vila-real, i va intentar dirigir-lo durant uns anys. En els últims dos anys ha escrit i dirigit els curtmetratges "Trance", "La Mari", i "Triana", i ha produït un video-clip per a LSD amb el tema So Dry. Actualment treballa en un projecte documental de llarga durada amb altres dos guionistes i directors.


INTERPRETACIÓ_20 i 21 Desembre de 16 a 20 h (LLoc: Casal Jaume I, Carrers de vianants)

Pau Ayet.

Va emprendre la seua formació actoral al Col•legi de Teatre de Barcelona i a l’Escola de l’Actor a València. Ha treballat en companyies de teatre de carrer com Lutak Teatre, Scura Splats, Visitants o Teatre de l’Home Dibuixat. Ha sigut professor de teatre a Vila-real i també a Barcelona. Ha realitzat la tasca de Direcció d'actors en diferents curtmetratges i es autor i director d'obres de teatre, algunes premiades a Tàrrega, Leioa i Medina del Campo.


DIRECCIÓ CINEMATOGRÁFICA_27 i 28 Desembre de 16 a 20 h (LLoc: Casal Jaume I)

Sergi Tellols.

Cursa Comunicació audiovisual al Campus de Gandía de la Universitat Politècnica de València (UPV). Ha treballat en varios curts, un documental de mitja durada i alguns programes per a televissió. En els últims anys ha escrit i dirigit diversos curts i va aconseguir el premi del públic a Cineculpable l'any 2004. Actualment treballa en la postproducció d'un projecte de més envergadura i amb un nombrós equip de professionals en el que també figura com autor i director.


Inscripció: info@puntroig.org